top of page
  • Writer's picturealine ploeg

njam, moo free chocolade

een tijdje geleden mocht ik van vegan mission producten van het zuivelvrij merk ‘moo free’ proeven. moo free ontwikkelt chocolate van rijstmelk. de repen zijn niet alleen vegan, ze bevatten uitsluitend natuurlijke, biologische, fairtrade ingredienten, wat het product nog aantrekkelijker maakt. nog een plus (tja, daar kijk ik naar als grafisch ontwerper); de verpakkingen zijn erg leuk!

ik hield vroeger meer van melkchocolade dan van pure chocolade. dat maakt deze repen van rijstmelk bijzonder lekker. de zachte smaak van de rijstmelk spreekt me erg aan.


ik mocht de  ‘mini moos’ met rozijnen proberen! de combinatie van rijstmelk met de rozijntjes is erg lekker. qua grootte van de verpakking lijken ze ook erg geschikt voor kinderen. handig om mee te geven of als uitdeelcadeautje. niet onbelangrijk voor velen; de reepjes zijn glutenvrij.

de  moo free caramized hazelnuts-reep is een heerlijke reep door de zoete, crunchy stukjes hazelnoot. echt een genot om te eten. niet alleen voor veganisten! ook dit product is naast lactosevrij, ook glutenvrij!

dank aan vegan mission dat ik deze heerlijke producten mocht uittesten :).


moo-free-caramelised-hazelnut-bar-hi-res

vegan mission vindt dat ieder levend wezen het recht heeft om van het leven te genieten.  met haar webshop laat vegan mission zien dat er heel veel heerlijke, veganistische producten verkrijgbaar zijn. de site bevat heel duidelijk informatie over ingredienten.niet alleen handig voor mensen met een lactose-allergie, maar ook voor mensen die een gluten- of notenallergie hebben. vegan mission is voortdurend op zoek naar nieuwe veganistische producten om het assortiment uit te breiden.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page