top of page
  • Writer's picturealine ploeg

pasta met zeekraal


dit is de eerste keer dat ik zeekraal maak. en ik moet zeggen: erg lekker! ik heb de zeekraal gekocht bij de groentenwinkel. ik heb voor dit gerecht spelt spagetti gebruikt, maar je kunt elke pasta gebruiken.

dit heb je nodig voor 2 personen: 250 gram (spelt)pasta, blokje groente/kruidenbouillon, 200 g zeekraal, 1 gehakte teen knoflook, 1 grote gesnipperde ui, 50 g pijnboompitten, extra vierge olijfolie

kook de pasta beetgaar. ik heb de pasta gekookt met een bouillonblokje in het water, maar dat hoeft niet. fruit de ui en knoflook in olijfolie. was de zeekraal met koud water. doe de pijnboompitten en de zeekraal in de pan en bak een paar minuten verder, maar heel even. schep de gekookte pasta door het zeekraal-mengsel en verwarm alles samen. voeg eventueel nog wat olijfolie, en zout en peper naar smaak doe. eet smakelijk!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page