top of page
  • Writer's picturealine ploeg

quinoa-salade met… vanalles


IMG_5659

op de designweek, bestelde vriendin marja gisteren een quinoa-salade met vanalles. zag er heerlijk uit. dat ik quinoa in huis had, wist ik. na een rondje kastjes en koelkast heb ik een -mag ik wel zeggen- heerlijke salade gemaakt.

en wat zat er dan in?

heb een cup quinoa gekookt in ongeveer 3 cups water, met een bouillonblokje van zonnatura. ik had nog 2 zoete aardappels, die heb ik een half uur in de oven geroosterd in olijfolie.  had nog een halve courgette, die ik heb in plakjes gegrild in mijn grillpan. door de quinoa heb ik wat olijfolie gedaan en er kikkererwten uit blik doorheen geschept. ook de zoete aardappel, de courgette en wat knoflookolijfjes doorheen geschept, klaar!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page