top of page
  • Writer's picturealine ploeg

common sense in aken


menukaart

onlangs ging ik samen met vriendin diandra eten bij ‘common sense’ in aken.

het openen van de menukaart toverde een grote glimlach op mijn gezicht. waar de meeste restaurants beginnen met de vlees- en visgerechten, begint de ‘common sense’-kaart met de plantaardige opties, gevolgd door de vega opties en daarna de rest. in het restaurant kun je dus kiezen voor vlees en vis, de ingredienten zijn wel biologisch en regionaal.

wat heerlijk, om zo’n ruime keuze te hebben aan plantaardige gerechten.

als voorafje kregen we brood met een spreadje. als voorgerecht kozen we beiden de soep van de dag; uien-sinaasappelsoep. als hoofgerecht koos ik de gevulde paprika met tofu en zwarte bonen. als bijlage nam ik rozemarijn-aardappeltjes, mmm. het toetje was een appeltje, gevuld met marsepein en een vanille-frambozensaus.

de gerechten klinken heerlijk. net als de overige opties op de kaart overigens. qua smaak ben ik niet heel enthousiast, dat kan beter. toegegeven, ik vind dat ik zelf lekkerder kook…

ik vind ‘common sense’ echter zeker een aanrader. de kaart, de ambiance. ook leuk dat er in de kelder feestjes plaatsvinden! ga er zeker nog eens eten én feesten.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page