top of page
  • Writer's picturealine ploeg

lekkere, plantaardige lunch

onlangs zei iemand tegen me; ben je eigenlijk ook nog grafisch ontwerper? jazeker :). eigenlijk ben ik zelfs vooral grafisch ontwerper. heb al bijna 13 jaar mijn eigen bureau, groenergras. daarnaast vind ik het echter, en dat zal velen niet ontgaan, te gek om plantaardig te koken. voor mezelf én voor anderen.

een aantal keren verzorgde ik met veel enthousiasme & plezier een plantaardig, gezonde lunch. zoals die op de foto’s bij dit blogbericht. de vraag van deze klant was om voor 24 mensen die deelnamen aan een symposium 3 hartige gerechtjes te maken, en 3 zoete gerechtjes. het resultaat: als hartige gang een smoothie met plantaardige yoghurt, framboos & rode biet, een bulgar-salade en een boterham met rode bieten-humus. allemaal home-made natuurlijk. en als zoete gang zelfgemaakte choco-cupcakes, appelcake & carrotcake. allemaal plantaardig, dus zonder dierlijke ingrediënten als melk & ei.

heb je interesse, stuur me dan in berichtje. dan kunnen we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen!


2014-03-28 11.40.06
2014-03-28 13.38.15
6 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

bottom of page