top of page
  • Writer's picturealine ploeg

de lekkerste plantaardige gehaktbal


wat heb ik net weer heerlijk gegeten… andijviestamppot met mijn favoriete plantaardige gehaktbal, van healthy planet.

eigenlijk ben ik niet bijzonder dol op vleesvervangers. ik gebruik regelmatig tofu, gewoon die witte blok. maar af en toe een lekkere vleesvervanger is zeker lekker. ik heb tot mijn 10e ‘echte’ gehaktballen gegeten. volgens mij vond ik die, weliswaar heel erg doorbakken, best lekker.

deze gehaktbal wordt op de verpakking echt ‘gehaktbal’ genoemd, gemaakt van gehakt soja-eiwit. ingredienten als tarwegluten, zonnebloemolie, shoyu, havervlokken, ui van biologische teelt, maken het product af.

bij dit product g

a ik wederom voor de heerlijke smaak en de mooie structuur. niet alleen lekker als gehaktbal in jus bij stamppot, maar ook koudgegeten met mosterd op je boterham erg lekker.

de gehaktbal van healthy planet is te koop in de natuurwinkel en bij vega webshops op internet.

voor mij de enige échte gehaktbal, aanrader!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentáře


bottom of page