top of page
  • Writer's picturealine ploeg

een nieuwe uitdaging


bigstock_Green_And_Red_Healthy_Food_14588906

aangezien plantaardig eten volledig geintegreerd is in mijn dagelijkse leven en het dus weinig moeite kost, vind ik het leuk om af en toe een uitdaging op te zoeken. de afgelopen 2 jaar deed ik mee aan fris & fruitig, een paar weken fruitarisch eten. heel leuk om dan weer net even anders over voeding te denken.

alynda van ‘de plantaardige keuken’ heeft voor de komende maand een leuke uitdaging bedacht, de budget challenge. ik heb vanmorgen besloten om mee te gaan doen.heb ik 2 redenen voor. zoals ik al schreef, vind ik het een uitdaging. daarnaast zijn er mensen die mijn veganistische levenswijze als decadent zien. dat zie ik heel anders. onlangs gaf ik tijdens pechakucha heerlen een presentatie over de gevolgen van ons consumptiepatroon op dierenwelzijn, milieu, wereldvoedselverdeling en gezondheid. in mijn lezing heb ik in het bijzonder aandacht gegeven aan healthy & low budget koken.

hier kun je mijn lezing terug terugzien. excuses voor mijn zenuwachtig engels :).

jij kunt ook nog meedoen. meer info vind je op de blog van alynda!

de budget challenge, ik heb er in in!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

Comments


bottom of page