• aline ploeg

happy in happinez


wat was ik blij, toen ik een tijdje geleden gebeld werd door dorien van happinez. of ik het leuk zou vinden om als veganist in ‘happi•food’, een uitgave van happinez te komen. natuurlijk wilde ik dat. niet alleen vind ik het fijn als ik mijn boodschap op een positieve manier kan verspreiden, ik vind het magazine ook nog eens te gek! er waren een aantal gegadigden, ik zou nog wat horen. een hele eer, zo voelde het, toen ik het was geworden. 26 januari werd ik in amsterdam verwacht voor een interview en photoshoot. eeeeeenig.


op 26 januari reisde ik met mijn moeder af naar amsterdam. leuk hoor; kleding passen, in de make-up, photoshoot, interview. ik genoot ervan.

wat duurde het vervolgens nog lang, voordat de happi•food in de winkels verscheen… maar het is zover. vanaf vandaag is happi•food, boordevol met leuke artikelen, uitsluitend vega recepten én mij verkrijgbaar.

ga ‘m kopen, voordat het te laat is!

0 views

Recent Posts

See All

groenergras, wilhelminaplein 25, 6411 kw heerlen. aline@groenergras.com. 045 571 4223.

  • facebook-square
  • Twitter Square