top of page
  • Writer's picturealine ploeg

happy in happinez


IMG_1010

wat was ik blij, toen ik een tijdje geleden gebeld werd door dorien van happinez. of ik het leuk zou vinden om als veganist in ‘happi•food’, een uitgave van happinez te komen. natuurlijk wilde ik dat. niet alleen vind ik het fijn als ik mijn boodschap op een positieve manier kan verspreiden, ik vind het magazine ook nog eens te gek! er waren een aantal gegadigden, ik zou nog wat horen. een hele eer, zo voelde het, toen ik het was geworden. 26 januari werd ik in amsterdam verwacht voor een interview en photoshoot. eeeeeenig.


IMG_9840

op 26 januari reisde ik met mijn moeder af naar amsterdam. leuk hoor; kleding passen, in de make-up, photoshoot, interview. ik genoot ervan.

wat duurde het vervolgens nog lang, voordat de happi•food in de winkels verscheen… maar het is zover. vanaf vandaag is happi•food, boordevol met leuke artikelen, uitsluitend vega recepten én mij verkrijgbaar.

ga ‘m kopen, voordat het te laat is!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

Comments


bottom of page