top of page
  • Writer's picturealine ploeg

kebab zonder beestjes


ik hoor menig vleeseter al denken; heb je háár weer. met d’r fopvlees. klopt, met plantaardige kebab! ik eet dit product al jaren en vind het elke keer weer even lekker. tijd om er een recensie over te schrijven.

toegegeven, ik heb nog nooit ‘echte’ döner kebab’ gegeten, als we er vanuit gaan dat dat de vleesvariant is. ik werd vegetariër toen ik 10 was, toen werden dat soort dingen nog niet verkocht. een vergelijk heb ik dus niet, maar weet alleen dat ik deze tofu-kebab erg lekker vind. de structuur heeft echt een vlezige bite en de kruiden die worden gebruikt worden, zijn heerlijk. ik bak de kebab met ui en rode paprika. meer heeft het zeker niet nodig.

ik eet ‘viana’s’ döner kebab graag met groenten, frieten en veganaise. maar bij rijst lijkt me het product ook erg lekker.

het hele assortiment van viana vind je op hun site; ik kocht het product in de natuurwinkel.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page