top of page
  • Writer's picturealine ploeg

mijn tv debuut bij L1

dinsdagmorgen ging de telefoon. saskia van dierenbescherming limburg. L1 had gebeld, ze waren op zoek naar iemand die anders leeft, eet, dan anderen. ze moest meteen aan mij denken. ik kreeg een dubbel gevoel gevoel: dit wil ik! maar ook: dit durf ik niet! ik heb saskia gezegd dat L1 maar eens moest bellen. wie weet was ik helemaal niet wat ze zoeken voor het programma. even later belde jolien met L1. we hadden een heel leuk gesprek, dus ik besloot om 16.15 uur in de studio van L1 te zijn voor de opnames van ‘goedemiddag limburg’. een beetje zenuwachtig stapte ik even voor 16 uur op de fiets richting studio. eenmaal daar voelde ik me best goed. ik kreeg een microfoontje opgespeld, kreeg de studio te zien en maakte kennis met de presentator bas van der zwaan. toen ging alles snel. een item over ‘flikken maastricht’, een item over eetbare paddestoelen en toen… mijn beurt. ondanks de zenuwen verliep het gesprek goed. ik had natuurlijk wat meer willen vertellen. zeker over de relatie tussen vlees en gezondheid, aangezien vlees niet alleen bacteriën bevat, maar het ook hart-en vaatziekten en kanker kan veroorzaken. na afloop van de uitzending nog een leuk gesprek gehad met bas en jolien. heb veel leuke complimenten gehad, dus ik zou zeggen: op naar een vegetarisch kookprogramma op L1!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

Comments


bottom of page