top of page
  • Writer's picturealine ploeg

nog meer budget met bloemkool


IMG_4048

vandaag dag 3! vanmorgen weer ontbeten met soya-yoghurt, fruit en speltvezels. vandaag nam ik deel aan tedx maastricht, lunch included! de lunch werd verzorgd door ‘variatie op de kaart’; een flesje sinaasappelsap, water, een appel en 2 broodjes, een met vega en een met vegan beleg. op het station kocht ik nog een duur peperkoekje van 1,00 :).

het avondeten was weer een experiment! heb 1/3 bloemkool in kleine roosjes, 1 rode uit in parten en een rode paprika in repen, bestrooid met zout, in zonnebloemolie in de oven gegrild. half uur op 200 graden. hier heb ik een blikje afgespoelde kidneybonen doorheen geschept. herbamarezout en wat olijfolie overheen gedaan, klaar! was erg lekker. kosten van deze maaltijd zijn ongeveer 1,60.

voor de komende dagen kocht ik een bio-brood van 3,25.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

bottom of page