top of page
  • Writer's picturealine ploeg

provamel sinaasappel/rooibos


in de ‘natuurwinkel’ in maastricht kreeg ik onlangs een nieuw product van provamel ‘sinaasappel/rooibos’ van eigenaar ferry. om te proeven. zojuist de verpakking opengemaakt. wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten. na de eerste hap dacht ik; dit product koop ik niet meer. maar toen ik even door at, werd ik toch wel aangenaam verrast…

de combinatie van sinaasappel en rooibos is bijzonder. na die eerste hap ging ik de frisse combinatie steeds meer waarderen. het frisse van citrus met het krachtige van de rooibos. na een paar happen was ik overtuigd van deze nieuwe smaak en denk ik dat ik zeker eens een pot (of meer!) ga kopen. maar het blijft bij deze bijzondere combinatie een kwestie van smaak. en ik kan me voorstellen dat niet iedereen op deze smaakcombi zit te wachten.

bijzonder product, zeker de moeite waard om te proeven!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page