top of page
  • Writer's picturealine ploeg

vega maal met ‘n verhaal

Op zaterdagmiddag 21 september organiseert GroenLinks Sittard/Geleen een plantaardige maaltijd met een verhaal op zorgboerderij Ophovenerhof in Sittard, en die ga ik koken!

De keuzes die we dagelijks maken met betrekking tot ons eten hebben gevolgen voor het milieu, het klimaat, de wereldvoedselverdeling en dierenwelzijn. Tussen de diverse gangen van de maaltijd door, wordt daarover verteld. Bert Ramakers geeft een rondleiding door de groente-en fruittuin van de Ophovenerhof en Marlies Notermans vertelt u wetenswaardigheden over de productie van voedsel.

Praktisch! Het ‘vega maal met een verhaal’ kost € 25,00 per persoon, inclusief tafelwater, 2 glazen drank per persoon (fris of wijn) en koffie of thee. Vanwege praktische redenen kunnen maximaal 35 personen aan deze maaltijd deelnemen.

Er zijn nog een paar plekjes! Dus… heb je ook zin om te komen, meld je dan aan bij Marlies Notermans, marliesnotermans@gmail.com. Dat kan tot 7 september. Zij verstrekt de nodige info over de betaalwijze.


wtk-uitnodiging-'vega-maal-met-'n-verhaal'
6 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

Comments


bottom of page