top of page
  • Writer's picturealine ploeg

vegan award 2013, stemmen kan nog!


Veganiste Aline kookt voor Dier in Zicht

HOE te gek is dat? ik ben genomineerd voor de vegan awards 2013 van de nederlandse vereniging voor veganisme. in tegenstelling tot eerdere jaren, zijn er nu verschillende categorien. waaronder ‘beste vegan blog’ dus.

deze blog begon ik een aantal jaren geleden. over het algemeen plaats ik recepten die ik uitgeprobeerd heb. omdat ik het leuk vind die te delen. mensen vragen me regelmatig, wat ik als veganist eet. vind het erg leuk dat ik dat op deze plek kan laten zien. niet alles wat ik kook, lukt hoor. dus ik zet er alleen het beste op :). daarnaast zou ik graag regelmatiger productbesprekingen schrijven en restaurants recenseren.

ben trots op mijn blog en op mijn nominatie voor de vegan award. en het goede nieuws is, je kunt nog op me stemmen tot en met 25 oktober. zou ik erg op prijs stellen, natuurlijk. bedankt!

foto door rob van hoorn

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page