top of page
  • Writer's picturealine ploeg

vissticks uit plantjes


over het algemeen ben ik niet zo van de nagemaakte producten. sojakip en sojapaling laten niet het water in mijn mond lopen. toch vind ik een vlezige vleesvervanger af en toe wel lekker. en deze vissticks, op z’n tijd vind ik ze heerlijk. met puree of gebakken aardappeltjes.

de stuctuur van deze vissticks, het goudgele korstje & de smaak. het maakt deze ‘gourmet meat free fish style fingers’ van redwood voor mij tot een fantastisch alternatief voor de vissticks die ik vroeger zo graag at. zonder dat ik het idee heb een dier te eten. want de stuctuur is, in hoeverre ik me dat kan herinneren, iets droger, korreliger, minder ‘glad’ dan de vis in een visstick. erg blij met dit product en dus zeker een aanrader!


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page