top of page
  • Writer's picturealine ploeg

zo lekker kookt de flexitarier


mijn droom: de hele wereld veganist. niet alleen emotioneel bekeken, maar vooral rationeel lijkt me dit de beste oplossing voor het behoud van onze aarde. gelukkig sta ik met beide benen op de grond en weet ik dat het in dit leven niet meer gaat gebeuren, het verwezenlijken van deze droom. wat niet wil zeggen dat ik mijn best zal blijven doen plantaardig eten te promoten. dat ben ik verplicht, aan mezelf en de mensen en dieren om me heen. en het is geen opoffering! sterker nog; ik word er gelukkig van dat voor mijn hebzucht niemand hoeft te lijden én dat ik toch elke dag heerlijk eet.

over het concept ‘de flexitarier’ had ik aanvankelijk mijn twijfels. logisch, als erg principele veganist. inmiddels ben ik blij met elke stap vooruit. iemand die ervoor kiest bewuster te gaan leven, geweldig.

van veel mensen hoor ik dat ze het nog moeilijk vinden te bedenken wat ze zullen maken op een vlees- en visloze dag. gelukkig zijn er al heel veel vega kookboeken en schenken ook de magazines van supermarkten tegenwoordig aandacht aan vegetarisch eten. daarnaast komt ‘de flexitarier’ met een e-kookboek, dat je gratis kunt downloaden! een boek met mooie recepten én nuttige informatie.

een mooi initiatief, dat ik graag ondersteun.

//

“ik verzeker je in elk geval één ding. je zult vis en vlees niet missen. geen seconde!”

pierre wind, ambassadeur ‘natuur&milieu’ in ‘zó lekker kookt de flexitarier’

//

5 views0 comments

Recent Posts

See All

waarom ik twijfel over mezelf vaccineren tegen corona

vind ik dit lastig? ja! en toch voel ik de noodzaak mijn standpunt te delen. vooralsnog laat ik me niet vaccineren. zo, dat is eruit. als je dat standpunt hebt, krijg je met veel kritiek te maken. we

Comments


bottom of page