• aline ploeg

zo lekker kookt de flexitarier


over het concept ‘de flexitarier’ had ik aanvankelijk mijn twijfels. logisch, als erg principele veganist. inmiddels ben ik blij met elke stap vooruit. iemand die ervoor kiest bewuster te gaan leven, geweldig.

van veel mensen hoor ik dat ze het nog moeilijk vinden te bedenken wat ze zullen maken op een vlees- en visloze dag. gelukkig zijn er al heel veel vega kookboeken en schenken ook de magazines van supermarkten tegenwoordig aandacht aan vegetarisch eten. daarnaast komt ‘de flexitarier’ met een e-kookboek, dat je gratis kunt downloaden! een boek met mooie recepten én nuttige informatie.

een mooi initiatief, dat ik graag ondersteun.

//

“ik verzeker je in elk geval één ding. je zult vis en vlees niet missen. geen seconde!”

pierre wind, ambassadeur ‘natuur&milieu’ in ‘zó lekker kookt de flexitarier’

//

het boek downloaden kan hier. veel kookplezier.

groenergras, wilhelminaplein 25, 6411 kw heerlen. aline@groenergras.com. 045 571 4223.

  • facebook-square
  • Twitter Square